Camerele de supraveghere nu rezolvă problema violenței în spațiul școlar

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Hartet” nu susțin inițiativa Ministerului Educației privind introducerea sistemului de supraveghere audio-video în sălile de clasă fără acordul cadrelor didactice și Continuare »

Oferta de odihnă și tratament pentru anul 2024

După o perioadă plină de provocări și realizări, ca în fiecare an, vă oferim posibilitatea de a vă planifica concediul de odihnă. Tocmai de aceea, am pregătit o selecție de oferte concepute Continuare »

Școlile din România au nevoie urgentă de o strategie de combatere a violenței de orice gen

Sistemul de educație din România își arată din nou vulnerabilitatea în fața cazurilor de violență și abuz, fie că vorbim despre situația de la Școala “Nicolae Titulescu” din Capitală sau de cazul Continuare »

FSLI condamnă consumul de droguri

Consumul de droguri trebuie stopat, iar cei implicaţi în traficul de substanţe, indiferent cine sunt, trebuie să răspundă în faţa legii! Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ condamnă acţiunea persoanelor care au avut Continuare »

Contractul Colectiv de Muncă a fost înregistrat la MInisterul Muncii

  În data de 5 iulie 2023, la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a fost înregistrat Contractul Colectiv de Muncă Unic la Nivel de Sector de Negociere Colectivă Învățământ Preuniversitar. Descarcă CCMUNSNCIP Continuare »

SUNT ÎN GREVĂ! Pentru că îmi pasă de educație!

SUNT ÎN GREVĂ! Pentru că îmi pasă de educație! Pentru că mi-am respectat elevii și pe părinții acestora! Pentru că m-am săturat de CONTINUA REFORMĂ, fără noimă, fără obiective, fără ținte strategice, Continuare »

Cuvântul Sindicatului – Anul VIII, Nr. 1 (13), mai 2023

Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava își reiterează publicația ”Cuvântul Sindicatului” în contextul noilor provocări din domeniul educației. Cuvantul Sindicatului – Anul VIII, Nr. 1 (13), mai 2023 Continuare »

A fost emis Ordinul privind acordarea voucherelor de vacanță pentru anii 2023-2026

A fost emis Ordinul privind aprobarea Regulamentului de acordare a voucherelor de vacanță pentru unitățile/instituțiile de învățământ se stat  în Minsterul Educației și în alte instituții publice din subordinea/coordonarea acestuia, pentru anii Continuare »

FSLI depune din nou în Parlament proiectul de lege privind protecția cadrelor didactice

FSLI depune din nou în Parlament proiectul de lege privind protecția cadrelor didactice! Parlamentarii care refuză adoptarea acestei legi devin complicii agresorilor din şcoli! Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ va depune din Continuare »

 

Riscurile acoperite de GROUPAMA pentru membrii noștri de sindicat

MENȚIUNI SPECIALE

 1. Prin derogare de la condițiile de asigurare, se elimina perioadele de așteptare pentru deces din orice cauza și toate asigurările suplimentare;
 2. Prin derogare de la condițiile de asigurare, privind asigurarea suplimentara Cheltuieli medicale din orice cauză vom acoperi și:
  • analize medicale cu recomandare de la medicul specialist;
  • ochelari în limita a 500 RON, îndemnizația se va plăti o dată pe anul de asigurare, la prima diagnosticare sau la schimbarea dioptriilor. Pentru evaluarea cererii de despăgubire vor fi necesare: recomandarea, factura și rețeta de la medicul oftalmolog;
 3. Prin derogare pentru asigurarea suplimentara Incapacitate temporara de munca din orice cauza se va elimina numărul minim de zile necesar despăgubirii;
 4. In cazul dependenților părinți cu vârsta 65 – 75 ani, se acoperă riscul de deces cu 5000 lei/pers/an;
 5. Prin derogare de la condițiile de asigurare, se acoperă afecțiunile preexistente, doar pentru persoanele care au calitatea de membru.

 

Documentele necesare în cazul despăgubirilor

 • Formularul pentru anunțarea evenimentului asigurat (poate fi descărcat de aici);
 • Copie BI/CI;
 • Documente medicale în funcție de eveniment (bilet ieșire spital, scrisori medicale, concedii medicale, recomandare specialist pentru cheltuieli medicale și dovada plății dacă s-au achitat cheltuieli medicale recomandate de specialist);
 • În caz de deces: certificat deces, certificat constatator al decesului, certificat calitate moștenitor, dacă este cazul și copie după fișa medicală/medic familie.
 • Adeverință care atestă calitatea  de membru sindicat, eliberată de ASI Suceava. Pentru eliberarea adeverinței, liderul grupei sindicale se va adresa președintelui de filială sau direct printr-un email la asis@suceavasji.ro și va menționa numele complet (cu CNP) al persoanei care solicită despăgubirea.

Toate aceste documente vor fi trimise prin e-mail la: mihaela.gherase@groupama.ro.

Persoana de contact în relația cu ASI Suceava este Mihaela Gherase, telefon: +40 758 057 204.

 

Descarcă materialul pentru afișare!