Valabilitatea voucherelor de vacanță s-a prelungit cu un an

S-a emis Ordonanța de urgență privind modalitatea de emitere și prelungirea valabilității voucherelor de vacanță, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. Descarcă OUG. Continuare »

Declarațiile Vicepremierului Raluca Turcan provoacă haos în educație!

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ consideră că Vicepremierul Raluca Turcan a dat dovadă de totală lipsă de profesionalism ieșind în spațiul public cu declarații de presă care nu au făcut decât să Continuare »

MEC are obligația de a dispune măsuri unitare la nivel național

În condițiile declarării a stării de urgență la nivel național, generată de pandemia de COVIT-19, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ a solicitat Ministerului Educației și Cercetării, prin Adresa nr. 221 din 20.03.2020, Continuare »

Mesajul președintelui FSLI către toți angajații din sistemul de învățământ

Dragi colegi, România traversează o perioadă dificilă, pe care o resimte fiecare dintre noi. Știm că există îngrijorare și foarte mult stres. Știm că vă întrebați cum vom putea face față situației Continuare »

Ministerul Educației și Cercetării trebuie să oblige inspectoratele și directorii să nu mai cheme angajații din învățământ la lucru!

Este o situație de urgență națională, iar populația trebuie protejată! Federația Sindicatelor Libere din Învățământ consideră că protejarea oamenilor în fața COVID – 19, prin toate măsurile care pot fi dispuse, este Continuare »

 

ASI Suceava și Metropolitan Life, organizează cursuri de formare în domeniul financiar

Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava, în parteneriat cu Metropolitan Life Agenția Suceava, organizează cursuri de formare profesională în domeniul financiar.

După parcurgerea cursurilor aveți posibilitatea de a:

  • desfășura activități în domeniul consultanței financiare;
  • obține venituri semnificative încă din prima lună de activitate în colaborare cu Metropolitan Life;
  • vă dezvolta din punct de vedere personal și profesional;
  • beneficia de recunoașterea comunităților din care faceți parte;
  • oferi sprijin persoanelor din jurul dumneavoastră.

Grupele vor fi formate din 12-15 persoane și vor fi constituite în ordinea înscrierilor participanților, după principiul ”primul venit, primul servit”. Prima întâlnire va avea loc marți, 17 septembrie  2019, ora 17:00, la sediul Agenției Metropolitan Life din strada Mihai Viteazu din Suceava.

Pentru a vă înscrie este necesar să trimiteți, până marți, ora 15:00, un email la asis@suceavasji.ro sau sms / WhatsApp la 0737508154, în care să specificați numele și unitatea dumneavoastră școlară. Cursurile sunt gratuite, se vor finaliza cu diplomă și se adresează membrilor noștri de sindicat.

Participanților din afara municipiului Suceava li se vor deconta transportul.