Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ solicită noului Guvern al României regândirea sistemului de finanțare a sistemului de educație și alocarea, în noul an bugetar, a 6% din PIB pentru acest sector de Continuare »

Modificarea numărului de ore din planurile cadru va afecta aproximativ 25.000 de cadre didactice, dar și pe elevi

Modificarea de către Senatul României a art. 66 din Legea Educației Naționale, în sensul reducerii numărului de ore din planurile cadru pentru învățământul preuniveritar este o măsură care, aparent, va aduce beneficii Continuare »

Legea de protecție a cadrelor didactice nu este un moft, este o urgență a sistemului de educație!

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ care reprezintă interesele a peste 165.000 de angajați din sistemul de educație, consideră că legea prin care se oferă protecție cadrelor didactice în îndeplinirea atribuțiilor specifice funcției Continuare »

Ziua Mondială a Profesorilor – Locurile de muncă sigure și sănătoase sunt viitorul educației

Comunicat de presa comun Comitetul European Sindical pentru Educație – ETUCE și Federația Europeana a Angajatorilor din Educație – EFEE De Ziua Mondială a Profesorilor 2019 sărbătorim în special profesorii tineri, viitorul Continuare »

Spartachiada Profesorilor, atmosferă elegantă la bilanțul ediției a VII-a

Într-o atmosferă distinsă și elegantă, vineri, 4 octombrie 2019, a avut loc festivitatea de premiere a persoanelor implicate în organizarea Spartachiadei Profesorilor, ediția a VII-a. Am fost onorați să avem printre noi Continuare »

 

ASI Suceava și Metropolitan Life, organizează cursuri de formare în domeniul financiar

Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava, în parteneriat cu Metropolitan Life Agenția Suceava, organizează cursuri de formare profesională în domeniul financiar.

După parcurgerea cursurilor aveți posibilitatea de a:

  • desfășura activități în domeniul consultanței financiare;
  • obține venituri semnificative încă din prima lună de activitate în colaborare cu Metropolitan Life;
  • vă dezvolta din punct de vedere personal și profesional;
  • beneficia de recunoașterea comunităților din care faceți parte;
  • oferi sprijin persoanelor din jurul dumneavoastră.

Grupele vor fi formate din 12-15 persoane și vor fi constituite în ordinea înscrierilor participanților, după principiul ”primul venit, primul servit”. Prima întâlnire va avea loc marți, 17 septembrie  2019, ora 17:00, la sediul Agenției Metropolitan Life din strada Mihai Viteazu din Suceava.

Pentru a vă înscrie este necesar să trimiteți, până marți, ora 15:00, un email la asis@suceavasji.ro sau sms / WhatsApp la 0737508154, în care să specificați numele și unitatea dumneavoastră școlară. Cursurile sunt gratuite, se vor finaliza cu diplomă și se adresează membrilor noștri de sindicat.

Participanților din afara municipiului Suceava li se vor deconta transportul.