Controalele din școli realizate de ministrul Educației trebuie să respecte legea, dincolo de intenția bună a acestor verificări!

Zilele trecute ministrul educației, doamna Monica Anisie, a vizitat inopinat, alături de jurnaliști, două unități de învățământ din județul Ialomița, pentru a vedea cu ce greutăți se confruntă învățământul românesc. Controalele au Continuare »

Incertitudini și promisiuni în cadrul Comisiei de dialog social de pe lângă MEC

În data de 15 ianuarie 2020, a avut loc ședința Comisiei de Dialog social de la nivelul MEC, în cadrul căreia s-au discutat următoarele proiecte de acte normative care vizează învățământul preuniversitar: Continuare »

Peste 100 de cadre didactice nu au fost plătite pentru munca prestată în sistem de plata cu ora

Sursa: obiectivdesuceava.ro Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava estimează că peste 100 de profesori încadrați la plata cu ora nu și-au primit drepturile bănești aferente muncii prestate în luna decembrie. Datele primite până Continuare »

Din nou probleme la plata salariilor profesorilor din județ

sursa: obiectivdesuceava.ro Azi este zi de salariu pentru toți cei peste 10.600 de angajați din învățământul preuniversitar sucevean, iar cei încadrați la plata cu ora au avut neplăcuta surpriză să constate, încă Continuare »

 

ASI Suceava și Metropolitan Life, organizează cursuri de formare în domeniul financiar

Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava, în parteneriat cu Metropolitan Life Agenția Suceava, organizează cursuri de formare profesională în domeniul financiar.

După parcurgerea cursurilor aveți posibilitatea de a:

  • desfășura activități în domeniul consultanței financiare;
  • obține venituri semnificative încă din prima lună de activitate în colaborare cu Metropolitan Life;
  • vă dezvolta din punct de vedere personal și profesional;
  • beneficia de recunoașterea comunităților din care faceți parte;
  • oferi sprijin persoanelor din jurul dumneavoastră.

Grupele vor fi formate din 12-15 persoane și vor fi constituite în ordinea înscrierilor participanților, după principiul ”primul venit, primul servit”. Prima întâlnire va avea loc marți, 17 septembrie  2019, ora 17:00, la sediul Agenției Metropolitan Life din strada Mihai Viteazu din Suceava.

Pentru a vă înscrie este necesar să trimiteți, până marți, ora 15:00, un email la asis@suceavasji.ro sau sms / WhatsApp la 0737508154, în care să specificați numele și unitatea dumneavoastră școlară. Cursurile sunt gratuite, se vor finaliza cu diplomă și se adresează membrilor noștri de sindicat.

Participanților din afara municipiului Suceava li se vor deconta transportul.