Rezultatele testelor PISA, semnalul că educația trebuie reformată urgent!

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ cere Guvernului României și Parlamentului să formeze un grup de lucru cu specialiști din zona educației, mediul economic, consiliere școlară, reprezentanți ai cadrelor didactice, părinților și elevilor Continuare »

Cadrele didactice ar trebui să scape de birocrația sufocantă, până la începutul anului școlar viitor

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ va face parte din grupul de lucru care a fost constituit la nivelul Ministerului Educației și Cercetării și care va avea misiunea de a găsi soluțiile pentru a Continuare »

Federațiile din educație-întâlnire cu Premierul României pe tema problemelor din învățământ

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, alături de celelalte federații reprezentative din sistemul de educație, a participat astăzi, 19.11.2019, la o întâlnire cu Premierul României, Ludovic Orban și cu ministrul Educației și Cercetării-Monica Continuare »

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ solicită noului Guvern al României regândirea sistemului de finanțare a sistemului de educație și alocarea, în noul an bugetar, a 6% din PIB pentru acest sector de Continuare »

Modificarea numărului de ore din planurile cadru va afecta aproximativ 25.000 de cadre didactice, dar și pe elevi

Modificarea de către Senatul României a art. 66 din Legea Educației Naționale, în sensul reducerii numărului de ore din planurile cadru pentru învățământul preuniveritar este o măsură care, aparent, va aduce beneficii Continuare »

 

ASI Suceava și Metropolitan Life, organizează cursuri de formare în domeniul financiar

Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava, în parteneriat cu Metropolitan Life Agenția Suceava, organizează cursuri de formare profesională în domeniul financiar.

După parcurgerea cursurilor aveți posibilitatea de a:

  • desfășura activități în domeniul consultanței financiare;
  • obține venituri semnificative încă din prima lună de activitate în colaborare cu Metropolitan Life;
  • vă dezvolta din punct de vedere personal și profesional;
  • beneficia de recunoașterea comunităților din care faceți parte;
  • oferi sprijin persoanelor din jurul dumneavoastră.

Grupele vor fi formate din 12-15 persoane și vor fi constituite în ordinea înscrierilor participanților, după principiul ”primul venit, primul servit”. Prima întâlnire va avea loc marți, 17 septembrie  2019, ora 17:00, la sediul Agenției Metropolitan Life din strada Mihai Viteazu din Suceava.

Pentru a vă înscrie este necesar să trimiteți, până marți, ora 15:00, un email la asis@suceavasji.ro sau sms / WhatsApp la 0737508154, în care să specificați numele și unitatea dumneavoastră școlară. Cursurile sunt gratuite, se vor finaliza cu diplomă și se adresează membrilor noștri de sindicat.

Participanților din afara municipiului Suceava li se vor deconta transportul.